לןגן

עוגיות שוקולד דקיקות

מאת: מירי גולני, פורסם: 06/11/2022 | 11:14
עוגיות שוקולד דקיקות

תקציר המתכון: טעימות מאוד, ומהירות הכנה בקלי קלות. קרדיט למתכון של רבקה טוטיאשוילי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים פרט לשוקולד ציפס

  2. כשהתערובת מעורבבת להוסיף את השוקולד ציפס ולהמשיך לערבב במיקסר

  3. התערובת רכה ולחה

  4. יוצרים עיגולים בגודל קטן עד בינוני ושמים אותם בתבנית אפיה ע"ג נייר אפייה עם רווחים. תראו בתמונה למטה

  5. אני עבדתי עם כפפות כי התערובת דביקה ולחה

  6. אופים בטורבו 160 מעלות, 9 דקות בדיוק

  7. העוגיות יוצאות רכות שטוחות וכאילו עומדות להתפרק - זה בסדר. לא לגעת בהן. לתת להן להתייצב אחרי שהתקררו לגמרי בחום החדר