ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
למילוי: פרלינים של שוקולד לבן
אופן ההכנה
-
1
בקערה מערבבים חמאה וסוכרים ומלח עד מרקם קרמי .
-
2
מוסיפים את הביצים מערבבים עד לאחידות .
-
3
מנפים את החומרים היבשים ומקפלים בעדינות עד לאיחוד בלבד.
-
4
מכניסים את הבלילה למקפיא לשעה התייצבות,.
-
5
מחממים תנור על 160 מעלות חום עליון תחתון.
-
6
מוציאים את הבלילה ויוצרים כדורים בגודל הרצוי מועכים כל כדור לפיתה שמים פרלין מכדררים לכדור ומכניסים למקפיא 10 דקות .
-
7
לאחר הקפאה להניח את הכדורים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים שווים.
-
8
ונאפה בתנור שחומם מראש למשך כ 12-9 דקות, .
-
9
להוציא את העוגיות מהתנור ולצנן כ10 דקות בטמפרטורת החדר..
-
10
בתאבון🤍.
-
11
**לשמור את העוגיות בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר**.
1
בקערה מערבבים חמאה וסוכרים ומלח עד מרקם קרמי .
2
מוסיפים את הביצים מערבבים עד לאחידות .
3
מנפים את החומרים היבשים ומקפלים בעדינות עד לאיחוד בלבד.
4
מכניסים את הבלילה למקפיא לשעה התייצבות,.
5
מחממים תנור על 160 מעלות חום עליון תחתון.
6
מוציאים את הבלילה ויוצרים כדורים בגודל הרצוי מועכים כל כדור לפיתה שמים פרלין מכדררים לכדור ומכניסים למקפיא 10 דקות .
7
לאחר הקפאה להניח את הכדורים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים שווים.
8
ונאפה בתנור שחומם מראש למשך כ 12-9 דקות, .
9
להוציא את העוגיות מהתנור ולצנן כ10 דקות בטמפרטורת החדר..
10
בתאבון🤍.
11
**לשמור את העוגיות בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר**.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים