אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

1,485
צפיות

סהרונים בטעם וניל

המתכון של
סהרונים בטעם וניל

סהרונים נימוחים בפה בטעם וניל... טעים עם הקפה או סתם נשנוש בעבודה... בלי הרבה עבודה אבל עם הרבה מחמאות...

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לבצק-
  • קילו קמח
  • 2 כפות שמרים
  • כף מלח
  • כוס מים פושרים
  • ½ כוס שמן
  • 200 גרם מרגרינה מומסת
  • כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • לסירופ-
  • 2 כוסות סוכר
  • ½ 1 כוס מים
  • 1 כף מיץ לימון
  • כף תמצית וניל
אופן ההכנה
  • 1

    לסירופ-.


  • 2

    בסיר קטן על אש בינונית להניח את מרכיבי הסירופ עד להמסת הסוכר ורתיחה מלאה של הסירופ, להסיר מהאש ולצנן.


  • 3

    לבצק-.


  • 4

    לערבב את כל מרכיבי הבצק בוו לישה ל10 דקות לפחות, לכסות בניילון נצמד ולהניח להתפחה של שעה .


  • 5

    לחלק את הבצק ל4 כדורים שווים, כל כדור לרדד לעיגול ענק, בעזרת גלגלת של פיצה לחלק את הבצק ל20- 25 משלשלים שווים.


  • 6

    כל משולש לגלגל מהצד הרחב לצד הצר ביותר, להניח את הסהרונים בתבנית מרופדת בנייר אפיה .


  • 7

    להניח בתנור שחומם 20 דקות קודם, ולאפות ל10- 15 דקות על 180 מעלות טורבו.


  • 8

    מיד כשיוצא מהתנור להבריש בסירופ שהכנו מראש.


1

לסירופ-.


2

בסיר קטן על אש בינונית להניח את מרכיבי הסירופ עד להמסת הסוכר ורתיחה מלאה של הסירופ, להסיר מהאש ולצנן.


3

לבצק-.


4

לערבב את כל מרכיבי הבצק בוו לישה ל10 דקות לפחות, לכסות בניילון נצמד ולהניח להתפחה של שעה .


5

לחלק את הבצק ל4 כדורים שווים, כל כדור לרדד לעיגול ענק, בעזרת גלגלת של פיצה לחלק את הבצק ל20- 25 משלשלים שווים.


6

כל משולש לגלגל מהצד הרחב לצד הצר ביותר, להניח את הסהרונים בתבנית מרופדת בנייר אפיה .


7

להניח בתנור שחומם 20 דקות קודם, ולאפות ל10- 15 דקות על 180 מעלות טורבו.


8

מיד כשיוצא מהתנור להבריש בסירופ שהכנו מראש.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים