לןגן

סהרונים בטעם וניל

מאת: מרים טויזר, פורסם: 08/01/2022 | 18:03
סהרונים בטעם וניל

תקציר המתכון: סהרונים נימוחים בפה בטעם וניל... טעים עם הקפה או סתם נשנוש בעבודה... בלי הרבה עבודה אבל עם הרבה מחמאות...

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לסירופ-

  2. בסיר קטן על אש בינונית להניח את מרכיבי הסירופ עד להמסת הסוכר ורתיחה מלאה של הסירופ, להסיר מהאש ולצנן

  3. לבצק-

  4. לערבב את כל מרכיבי הבצק בוו לישה ל10 דקות לפחות, לכסות בניילון נצמד ולהניח להתפחה של שעה

  5. לחלק את הבצק ל4 כדורים שווים, כל כדור לרדד לעיגול ענק, בעזרת גלגלת של פיצה לחלק את הבצק ל20- 25 משלשלים שווים

  6. כל משולש לגלגל מהצד הרחב לצד הצר ביותר, להניח את הסהרונים בתבנית מרופדת בנייר אפיה

  7. להניח בתנור שחומם 20 דקות קודם, ולאפות ל10- 15 דקות על 180 מעלות טורבו

  8. מיד כשיוצא מהתנור להבריש בסירופ שהכנו מראש