ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
מצרכים הדרושים לסירופ::👆👆👆👆👆👆👆👆👆
-
אופן ההכנה
-
1
1) מפשירים את העלי פילו כל הלילה במקרר .
-
2
2) כל הפיצוחים לקלות מעט בתנור ולאחר מכן טוחנים גס.
-
3
3)ממיסים בסיר קטן את המחמאה .
-
4
דבש וסוכר עד להמסה ורתיחה מכבים את האש שופכים על התערובת מערבבים היטב עד לאיחוד מקררים .
-
5
4)מניחים עלי פילו על שולחן העבודה ומברישים מעט שמן ומניחים מעל עוד עלי ושוב מברישים שמן.
-
6
5) מניחים שיפוד בקצה של הבצק וסוגרים .
-
7
6) מפזרים תערובת פיצוצים על כל האורך ומגלגלים מניחים במגש מקבצים את הבצק על ידי משיכה של השיפוד.
-
8
7)מברישים שוב שמן וחותכים לגודל החצוי ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 20 דקות עד להזהבה.
-
9
אופן ההכנת הסירופ:.
-
10
שופכים בסיר את הסוכר , דבש ומים ומיץ לימון ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק שופכים בנדיבות על כל המגש ומפזרים פיסטוקים טחונים גס.
1
1) מפשירים את העלי פילו כל הלילה במקרר .
2
2) כל הפיצוחים לקלות מעט בתנור ולאחר מכן טוחנים גס.
3
3)ממיסים בסיר קטן את המחמאה .
4
דבש וסוכר עד להמסה ורתיחה מכבים את האש שופכים על התערובת מערבבים היטב עד לאיחוד מקררים .
5
4)מניחים עלי פילו על שולחן העבודה ומברישים מעט שמן ומניחים מעל עוד עלי ושוב מברישים שמן.
6
5) מניחים שיפוד בקצה של הבצק וסוגרים .
7
6) מפזרים תערובת פיצוצים על כל האורך ומגלגלים מניחים במגש מקבצים את הבצק על ידי משיכה של השיפוד.
8
7)מברישים שוב שמן וחותכים לגודל החצוי ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 20 דקות עד להזהבה.
9
אופן ההכנת הסירופ:.
10
שופכים בסיר את הסוכר , דבש ומים ומיץ לימון ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק שופכים בנדיבות על כל המגש ומפזרים פיסטוקים טחונים גס.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים