תקציר המתכון: טעים ברמות😋 מושלם לשבירת הצום ולכל ימות השנה 👌
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
1) מפשירים את העלי פילו כל הלילה במקרר
2) כל הפיצוחים לקלות מעט בתנור ולאחר מכן טוחנים גס
3)ממיסים בסיר קטן את המחמאה
דבש וסוכר עד להמסה ורתיחה מכבים את האש שופכים על התערובת מערבבים היטב עד לאיחוד מקררים
4)מניחים עלי פילו על שולחן העבודה ומברישים מעט שמן ומניחים מעל עוד עלי ושוב מברישים שמן
5) מניחים שיפוד בקצה של הבצק וסוגרים
6) מפזרים תערובת פיצוצים על כל האורך ומגלגלים מניחים במגש מקבצים את הבצק על ידי משיכה של השיפוד
7)מברישים שוב שמן וחותכים לגודל החצוי ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 20 דקות עד להזהבה
אופן ההכנת הסירופ:
שופכים בסיר את הסוכר , דבש ומים ומיץ לימון ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק שופכים בנדיבות על כל המגש ומפזרים פיסטוקים טחונים גס