ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
3 כוסות מידה בוטנים (קראנץ) טחונים דק
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
התערובת מספיקה ל- 22 עוגיות.
-
2
לטחון טוב טוב את הבוטנים עד שיהיו טחונים דק.
-
3
לערבכ את כל המצרכים (פרט לאבקת הסוכר) עד שהתערובת תהיה נעימה כדי לגלגל את העוגיות.
-
4
אם התערובת נוזלית מדי אפשר להוסיף כף או שתיים קמח רגיל.
-
5
ליצור עיגולים ולגלגל אותם ביד מעט משומנת בתוך כלי עם אבקת סוכר.
-
6
לשים את העוגיות בתוך מנזטים בקוטר 3.
-
7
לאפות 25-30 דקות באפייה רגילה של 170 מעלות.
1
התערובת מספיקה ל- 22 עוגיות.
2
לטחון טוב טוב את הבוטנים עד שיהיו טחונים דק.
3
לערבכ את כל המצרכים (פרט לאבקת הסוכר) עד שהתערובת תהיה נעימה כדי לגלגל את העוגיות.
4
אם התערובת נוזלית מדי אפשר להוסיף כף או שתיים קמח רגיל.
5
ליצור עיגולים ולגלגל אותם ביד מעט משומנת בתוך כלי עם אבקת סוכר.
6
לשים את העוגיות בתוך מנזטים בקוטר 3.
7
לאפות 25-30 דקות באפייה רגילה של 170 מעלות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים