אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

1,463
צפיות

עוגיות בוטנים

המתכון של
עוגיות בוטנים

עפ"י מתכון של אליס מלכה

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3 כוסות מידה בוטנים (קראנץ) טחונים דק
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כפית ציפורן טחונה
  • 1/2 כף קינמון טחון
  • 1/4 שקית אבקת אפייה
  • 3 חלמונים (צהובים)
  • 2 ביצים שלמות
  • אבקת סוכר לגלגול העוגיות
אופן ההכנה
  • 1

    התערובת מספיקה ל- 22 עוגיות.


  • 2

    לטחון טוב טוב את הבוטנים עד שיהיו טחונים דק.


  • 3

    לערבכ את כל המצרכים (פרט לאבקת הסוכר) עד שהתערובת תהיה נעימה כדי לגלגל את העוגיות.


  • 4

    אם התערובת נוזלית מדי אפשר להוסיף כף או שתיים קמח רגיל.


  • 5

    ליצור עיגולים ולגלגל אותם ביד מעט משומנת בתוך כלי עם אבקת סוכר.


  • 6

    לשים את העוגיות בתוך מנזטים בקוטר 3.


  • 7

    לאפות 25-30 דקות באפייה רגילה של 170 מעלות.


1

התערובת מספיקה ל- 22 עוגיות.


2

לטחון טוב טוב את הבוטנים עד שיהיו טחונים דק.


3

לערבכ את כל המצרכים (פרט לאבקת הסוכר) עד שהתערובת תהיה נעימה כדי לגלגל את העוגיות.


4

אם התערובת נוזלית מדי אפשר להוסיף כף או שתיים קמח רגיל.


5

ליצור עיגולים ולגלגל אותם ביד מעט משומנת בתוך כלי עם אבקת סוכר.


6

לשים את העוגיות בתוך מנזטים בקוטר 3.


7

לאפות 25-30 דקות באפייה רגילה של 170 מעלות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים