ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
160 גרם מרגרינה 3 וחצי כוסות מים פושרים (אפשר קודם 2כוסות וחצי)
-
אופן ההכנה
-
1
במיקצר שמים את יבשים לפי הסדר.
-
2
ו אחר כך את נוזלים.
-
3
מתפחים לפחות שעה.
-
4
אחרי זה קורצים כדורים ומרדדים וחותחים משולשים ויוצרים רוגלך ומורחים ביצה ובתנור 160 עד 170 מעלות 30 דקות פחות או יותר.
-
5
סירופ.
-
6
2 כוסות סוכר.
-
7
1כוס וחצי מים בסוף אחרי התנור לבריש את רוגלך.
1
במיקצר שמים את יבשים לפי הסדר.
2
ו אחר כך את נוזלים.
3
מתפחים לפחות שעה.
4
אחרי זה קורצים כדורים ומרדדים וחותחים משולשים ויוצרים רוגלך ומורחים ביצה ובתנור 160 עד 170 מעלות 30 דקות פחות או יותר.
5
סירופ.
6
2 כוסות סוכר.
7
1כוס וחצי מים בסוף אחרי התנור לבריש את רוגלך.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים