לןגן

רוגלך עם שוקולד

מאת: אורה אמסלם, פורסם: 21/07/2021 | 18:25
רוגלך עם שוקולד

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקצר שמים את יבשים לפי הסדר

  2. ו אחר כך את נוזלים

  3. מתפחים לפחות שעה

  4. אחרי זה קורצים כדורים ומרדדים וחותחים משולשים ויוצרים רוגלך ומורחים ביצה ובתנור 160 עד 170 מעלות 30 דקות פחות או יותר

  5. סירופ

  6. 2 כוסות סוכר

  7. 1כוס וחצי מים בסוף אחרי התנור לבריש את רוגלך