ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
3 כוסות חד''פ לשתייה קרה שקדים טחונים (300 גר')
-
-
-
חצי כפית מחית וניל או תמצית שקדים או תמצית וניל
-
אבקת סוכר לפיזור לפני אפייה
אופן ההכנה
-
1
מספיק לכ- 16 עוגיות.
-
2
מחממים תנור ל- 180 מעלות רגיל (לא טורבו).
-
3
בקערה מערבבים יחד את הסוכר והשקדים.
-
4
להוסיף את החלבונים והתמצית וניל או שקדים ולערבב היטב עד קבלת תערובת חולית פירורית.
-
5
ליצור עיגולים קטנים בידיים מעט רטובות.
-
6
לטבול בקערית עם אבקת סוכר מכל הצדדים, לשטח מעט ולהניח במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
-
7
לאפות 15 דקות ולהוציא גם אם נדמה שלא מוכנות.
-
8
לתת להצטנן. בזמן ההתקררות הן מתרחבות מעט ונוצרים סדקים יפים ♥.
1
מספיק לכ- 16 עוגיות.
2
מחממים תנור ל- 180 מעלות רגיל (לא טורבו).
3
בקערה מערבבים יחד את הסוכר והשקדים.
4
להוסיף את החלבונים והתמצית וניל או שקדים ולערבב היטב עד קבלת תערובת חולית פירורית.
5
ליצור עיגולים קטנים בידיים מעט רטובות.
6
לטבול בקערית עם אבקת סוכר מכל הצדדים, לשטח מעט ולהניח במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
7
לאפות 15 דקות ולהוציא גם אם נדמה שלא מוכנות.
8
לתת להצטנן. בזמן ההתקררות הן מתרחבות מעט ונוצרים סדקים יפים ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים