הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהההכנה.
מקמחים משטח.
לוקחים מהבצק.
מקמחים אותו.
מרדדים וקורצים.
עיגולים בגודל שרוצים.
שמים באמצע העיגול .
מהמלית וסוגרים.
מהדקים בחלק העליון.
ואז בחלק התחתון.
עד שנוצר משולש.
כשיש תבנית מוכנה.
מהדקים את הקצוות.
ביידים רטובות מהדקים היטב את הקצוות.
של כל אוזני ההמן.
שלא ייפתחו באפיה.
ושמים .
בתבנית מרופדת.
180 מעלות.
20/25 דקות.
כשמתקררות.
בוזקים אבקת סוכר.
נ.ב.
אפשר למלא בכל.
מילוי שרוצים.