בקערה שמים ביצה, סוכר וניל. גרידת לימון, מלח שמן ומערבבים עם מרית לאיחוד החומרים מוסיפים עמילן תירס (קורנפלור) ואבקת אפיה מערבבים מוסיפים שיבולת שועל בהדרגה מערבבים היטב לאחר כל תוספת עד שמתקבל בצק משאירים מעט מהשיבולת שועל מוסיפים את השוקולד ציפס ומערבבים..
מפזרים מעל שוקולד ציפס מכניסים לתנור לאפיה של 180 מעלות כ-10-15 דקות עד שהעוגיות מוכנות..
1
בקערה שמים ביצה, סוכר וניל. גרידת לימון, מלח שמן ומערבבים עם מרית לאיחוד החומרים מוסיפים עמילן תירס (קורנפלור) ואבקת אפיה מערבבים מוסיפים שיבולת שועל בהדרגה מערבבים היטב לאחר כל תוספת עד שמתקבל בצק משאירים מעט מהשיבולת שועל מוסיפים את השוקולד ציפס ומערבבים..