לןגן

עוגיות שיבלות שועל

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 14/01/2021 | 16:21
עוגיות שיבלות שועל

תקציר המתכון: עוגיות קלות טעימות ובריאות

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים ביצה, סוכר וניל. גרידת לימון, מלח שמן ומערבבים עם מרית לאיחוד החומרים מוסיפים עמילן תירס (קורנפלור) ואבקת אפיה מערבבים מוסיפים שיבולת שועל בהדרגה מערבבים היטב לאחר כל תוספת עד שמתקבל בצק משאירים מעט מהשיבולת שועל מוסיפים את השוקולד ציפס ומערבבים.

  2. מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה עם כפית שמים מהתערובת לתבנית במרחקים.

  3. מפזרים מעל שוקולד ציפס מכניסים לתנור לאפיה של 180 מעלות כ-10-15 דקות עד שהעוגיות מוכנות.