ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
במיקסר עם וו גיטרה.
-
2
מערבלים חמאה עם סוכר לבן וחום.
-
3
לקבלת תערובת אחידה.
-
4
מוסיפים בהדרגה את הביצים.
-
5
ומוסיפים את תמצית הוניל.
-
6
בקערה ניפרדת מערבבים.
-
7
קמח.אבקת אפיה וסודה לשתיה ומלח ומערבבים.
-
8
מוסיפים לקערת המיקסר.
-
9
מערבבים עד הטמעת הקמח.
-
10
מוסיפים את.
-
11
השוקולד ציפס.
-
12
יוצרים כדורים גדולים(50/60גרם).
-
13
מסדרים על מגש עם.
-
14
דף אפיה.
-
15
ומכניסים להקפאה.
-
16
ל30 דקות.
-
17
מוציאים מסדרים במירווחים גדולים.
-
18
בתבנית אפיה מרופדת.
-
19
מחממים תנור.
-
20
ל175 מעלות.
-
21
אופים אותם.
-
22
כ20 דקות.
-
23
לשמור בקופסא.
-
24
סגורה ואטומה.
1
במיקסר עם וו גיטרה.
2
מערבלים חמאה עם סוכר לבן וחום.
3
לקבלת תערובת אחידה.
4
מוסיפים בהדרגה את הביצים.
5
ומוסיפים את תמצית הוניל.
6
בקערה ניפרדת מערבבים.
7
קמח.אבקת אפיה וסודה לשתיה ומלח ומערבבים.
8
מוסיפים לקערת המיקסר.
9
מערבבים עד הטמעת הקמח.
10
מוסיפים את.
11
השוקולד ציפס.
12
יוצרים כדורים גדולים(50/60גרם).
13
מסדרים על מגש עם.
14
דף אפיה.
15
ומכניסים להקפאה.
16
ל30 דקות.
17
מוציאים מסדרים במירווחים גדולים.
18
בתבנית אפיה מרופדת.
19
מחממים תנור.
20
ל175 מעלות.
21
אופים אותם.
22
כ20 דקות.
23
לשמור בקופסא.
24
סגורה ואטומה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים