אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

360
צפיות

עוגיות שוקולד ציפס(levain)

המתכון של
עוגיות שוקולד ציפס(levain)

יאמי

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 3 כוסות פחות 2 כפות
  • 2 כפות קמח(400גרם)
  • כפית אבקת אפיה
  • 1/4 כפית סודה לשתיה
  • 1.5 כפית מלח
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • 225 גרם חמאה קרה
  • חתוכה לקוביות קטנות
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 2 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • 2 כוסות שוקולד ציפס
אופן ההכנה
  • 1

    במיקסר עם וו גיטרה.


  • 2

    מערבלים חמאה עם סוכר לבן וחום.


  • 3

    לקבלת תערובת אחידה.


  • 4

    מוסיפים בהדרגה את הביצים.


  • 5

    ומוסיפים את תמצית הוניל.


  • 6

    בקערה ניפרדת מערבבים.


  • 7

    קמח.אבקת אפיה וסודה לשתיה ומלח ומערבבים.


  • 8

    מוסיפים לקערת המיקסר.


  • 9

    מערבבים עד הטמעת הקמח.


  • 10

    מוסיפים את.


  • 11

    השוקולד ציפס.


  • 12

    יוצרים כדורים גדולים(50/60גרם).


  • 13

    מסדרים על מגש עם.


  • 14

    דף אפיה.


  • 15

    ומכניסים להקפאה.


  • 16

    ל30 דקות.


  • 17

    מוציאים מסדרים במירווחים גדולים.


  • 18

    בתבנית אפיה מרופדת.


  • 19

    מחממים תנור.


  • 20

    ל175 מעלות.


  • 21

    אופים אותם.


  • 22

    כ20 דקות.


  • 23

    לשמור בקופסא.


  • 24

    סגורה ואטומה.


1

במיקסר עם וו גיטרה.


2

מערבלים חמאה עם סוכר לבן וחום.


3

לקבלת תערובת אחידה.


4

מוסיפים בהדרגה את הביצים.


5

ומוסיפים את תמצית הוניל.


6

בקערה ניפרדת מערבבים.


7

קמח.אבקת אפיה וסודה לשתיה ומלח ומערבבים.


8

מוסיפים לקערת המיקסר.


9

מערבבים עד הטמעת הקמח.


10

מוסיפים את.


11

השוקולד ציפס.


12

יוצרים כדורים גדולים(50/60גרם).


13

מסדרים על מגש עם.


14

דף אפיה.


15

ומכניסים להקפאה.


16

ל30 דקות.


17

מוציאים מסדרים במירווחים גדולים.


18

בתבנית אפיה מרופדת.


19

מחממים תנור.


20

ל175 מעלות.


21

אופים אותם.


22

כ20 דקות.


23

לשמור בקופסא.


24

סגורה ואטומה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים