אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

6,765
צפיות

עוגיות ביסקוטים

המתכון של
עוגיות ביסקוטים

פשוט וטעים

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 3 כפות שמן
  • 4 שקיות סוכר וניל
  • גרידת לימון או כף קוניאק
  • 3 כוסות קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • 1 כוס שקדים שלמים
  • 1 כוס אגוזים
  • 1 כוס אגוזי לוז
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף ביצים שלמות עם מלח סוכר בערך 5 דקות .


  • 2

    לשים בקערה נפרדת קמח,סוכר וניל,אבקת אפיה,סודה לשתיה .


  • 3

    לערבב ולהוסיף את הביצים ולערבב לאט לאט לקבלת בצק .


  • 4

    מתקבל בצק מעט דביק להוסיף את השקדים ולקפל לתוך הבצק.


  • 5

    לחמם תנור 170 מעלות.


  • 6

    להניח בתבנית התנור נייר אפיה .


  • 7

    לחלק את הבצק ל2 ועם ידיים רטובות לעשות כמו כיכר לחם שטוח לשים בינהם נייר אפיה שבמהלך האפיה לא ידבקו .


  • 8

    לאפות חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום לא כהה מדי .


  • 9

    להוציא ולצנן כמה שעות .


  • 10

    לפרוס דק ולהניח על רשת התנור או בתבנית התנור על נייר אפיה. ולאפות על 120 מעלות 20 דקות לייבוש (אם על תבנית התנור אחרי 10 להפוך את העוגיות ).


  • 11

    בהצלחה .


1

להקציף ביצים שלמות עם מלח סוכר בערך 5 דקות .


2

לשים בקערה נפרדת קמח,סוכר וניל,אבקת אפיה,סודה לשתיה .


3

לערבב ולהוסיף את הביצים ולערבב לאט לאט לקבלת בצק .


4

מתקבל בצק מעט דביק להוסיף את השקדים ולקפל לתוך הבצק.


5

לחמם תנור 170 מעלות.


6

להניח בתבנית התנור נייר אפיה .


7

לחלק את הבצק ל2 ועם ידיים רטובות לעשות כמו כיכר לחם שטוח לשים בינהם נייר אפיה שבמהלך האפיה לא ידבקו .


8

לאפות חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום לא כהה מדי .


9

להוציא ולצנן כמה שעות .


10

לפרוס דק ולהניח על רשת התנור או בתבנית התנור על נייר אפיה. ולאפות על 120 מעלות 20 דקות לייבוש (אם על תבנית התנור אחרי 10 להפוך את העוגיות ).


11

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים