אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

9,297
צפיות

עוגיות שקדים

המתכון של
עוגיות שקדים

פריכות, נמסות בפה, טעים בטירוף וקלות להכנה

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 200 גר' חמאה רכה או מחמאה (לפרווה)-להניח שעה מחוץ למקרר לריכוך
  • קורט מלח
  • 1 שקית תמצית וניל (10 גר')
  • 100 גר' אבקת סוכר
  • גרידה מקליפת חצי לימון
  • 2 כפות חלב או חלב שקדים
  • 2 כוסות (חד פעמי לשתייה חמה) שקדים טחונים
  • 1.5 כוס קמח לבן
  • 4 כפות קורנפלור
  • 1 כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל- 170 מעלות.


  • 2

    במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה, מלח, א. סוכר, סוכר וניל, תמצית וניל, גרידת לימון וחלב..


  • 3

    מערבלים כדקה לקבלת קרם סמיך..


  • 4

    להוסיף שקדים טחונים, קמח, אבקת אפייה וקורנפלור, להנמיך מהירות כשקה לקבלת בצק..


  • 5

    לקרוץ כדורים קטנים מהבצק, ליצור סהרונים ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים..


  • 6

    אפשר ליצור עיגולים, למעוך אותם מעט ולהניח במרכז שקד..


  • 7

    לאפות 15 דק' בדיוק, להוציא מהתנור להצטנן ולא לגעת!.


  • 8

    הן בהירות מאוד ורכות מעט ויתקשו כשיתקררו..


  • 9

    לפזר אבקת סוכר ולטרוף ♥.


1

מחממים תנור ל- 170 מעלות.


2

במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה, מלח, א. סוכר, סוכר וניל, תמצית וניל, גרידת לימון וחלב..


3

מערבלים כדקה לקבלת קרם סמיך..


4

להוסיף שקדים טחונים, קמח, אבקת אפייה וקורנפלור, להנמיך מהירות כשקה לקבלת בצק..


5

לקרוץ כדורים קטנים מהבצק, ליצור סהרונים ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים..


6

אפשר ליצור עיגולים, למעוך אותם מעט ולהניח במרכז שקד..


7

לאפות 15 דק' בדיוק, להוציא מהתנור להצטנן ולא לגעת!.


8

הן בהירות מאוד ורכות מעט ויתקשו כשיתקררו..


9

לפזר אבקת סוכר ולטרוף ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים