לןגן

עוגיות שקדים

מאת: אורית לוי, פורסם: 04/03/2020 | 15:12
עוגיות שקדים

תקציר המתכון: פריכות, נמסות בפה, טעים בטירוף וקלות להכנה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 170 מעלות

  2. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה, מלח, א. סוכר, סוכר וניל, תמצית וניל, גרידת לימון וחלב.

  3. מערבלים כדקה לקבלת קרם סמיך.

  4. להוסיף שקדים טחונים, קמח, אבקת אפייה וקורנפלור, להנמיך מהירות כשקה לקבלת בצק.

  5. לקרוץ כדורים קטנים מהבצק, ליצור סהרונים ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים.

  6. אפשר ליצור עיגולים, למעוך אותם מעט ולהניח במרכז שקד.

  7. לאפות 15 דק' בדיוק, להוציא מהתנור להצטנן ולא לגעת!

  8. הן בהירות מאוד ורכות מעט ויתקשו כשיתקררו.

  9. לפזר אבקת סוכר ולטרוף ♥