מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק ולשים לבצק אחיד וגמיש.
2
מתפיחים בקערה מכוסה כשעה.
3
בינתיים פותחים את אריזת התמרים, שמים בקערה עם 2 כפות שמן ומחממים במיקרו כחצי דקה, מוציאים ולשים את התמרים עם השמן ומוציאים את חתיכות העוקץ. משמנים את הידיים ויוצרים עיגולים בגודל של גולה - בערך 70 כדורונים.
4
לשים שוב את הבצק ומחלקים אותו בדיוק לאותו כמות כמו כדורי התמרים..
5
פותחים את חתיכות הבצק ושמים בכל בצק כדור תמרים, סוגרים ומשטחים את הכדור בעזרת מערוך..
6
מחוררים קלות עם מזלג, מורחים ביצה ומפזרים שומשום.
7
אופים בחום של ל-180 מעלות 20 דקות.
1
מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק ולשים לבצק אחיד וגמיש.
2
מתפיחים בקערה מכוסה כשעה.
3
בינתיים פותחים את אריזת התמרים, שמים בקערה עם 2 כפות שמן ומחממים במיקרו כחצי דקה, מוציאים ולשים את התמרים עם השמן ומוציאים את חתיכות העוקץ. משמנים את הידיים ויוצרים עיגולים בגודל של גולה - בערך 70 כדורונים.
4
לשים שוב את הבצק ומחלקים אותו בדיוק לאותו כמות כמו כדורי התמרים..
5
פותחים את חתיכות הבצק ושמים בכל בצק כדור תמרים, סוגרים ומשטחים את הכדור בעזרת מערוך..