לןגן

בעבע תמרים

מאת: זהר מנדל, פורסם: 07/12/2019 | 21:13
בעבע תמרים

תקציר המתכון: בעבע תמרים - יוצא בערך 70 יחידות

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק ולשים לבצק אחיד וגמיש

  2. מתפיחים בקערה מכוסה כשעה

  3. בינתיים פותחים את אריזת התמרים, שמים בקערה עם 2 כפות שמן ומחממים במיקרו כחצי דקה, מוציאים ולשים את התמרים עם השמן ומוציאים את חתיכות העוקץ. משמנים את הידיים ויוצרים עיגולים בגודל של גולה - בערך 70 כדורונים

  4. לשים שוב את הבצק ומחלקים אותו בדיוק לאותו כמות כמו כדורי התמרים.

  5. פותחים את חתיכות הבצק ושמים בכל בצק כדור תמרים, סוגרים ומשטחים את הכדור בעזרת מערוך.

  6. מחוררים קלות עם מזלג, מורחים ביצה ומפזרים שומשום

  7. אופים בחום של ל-180 מעלות 20 דקות