להמיס 100 גרם שוקולד במיקרו 30 שניות לערבב היטב לשים בתבנית בערך כפית ולמרוח היטב ולהכניס למקפיא חצי שעה בערך .
3
הכנת המרציפן.
4
לטחון את השקדים האחרונים שוב עם אבקת הסוכר להוסיף את הלימון , תמצית שקדים ולערבב להוסיף את המים אם יבש להוסיף עוד קצת מים עד לקבלת בצק כמו פלסטלינה .
5
מוציאים את התבנית מהמקפיא עושים כדורים קטנים מכניסים לתבנית לוחצים היטב לוקחים 1/4 כפית ריבה שמים באמצע ומעל שוב כדור של מרציפן ומכניסים שוב למקפיא לחצי שעה בערך ממיסים שוב שוקולד מריר מורחים מעל ושוב למקפיא לחצי שעה בערך .
6
לחלץ מהתכנית ולאכול בתאבון .
7
אפשר פשוט להכין רק מרציפן לגחגל הסוכר ולחתוך גם טעים .
1
מתחילים עם השוקולד .
2
להמיס 100 גרם שוקולד במיקרו 30 שניות לערבב היטב לשים בתבנית בערך כפית ולמרוח היטב ולהכניס למקפיא חצי שעה בערך .
3
הכנת המרציפן.
4
לטחון את השקדים האחרונים שוב עם אבקת הסוכר להוסיף את הלימון , תמצית שקדים ולערבב להוסיף את המים אם יבש להוסיף עוד קצת מים עד לקבלת בצק כמו פלסטלינה .
5
מוציאים את התבנית מהמקפיא עושים כדורים קטנים מכניסים לתבנית לוחצים היטב לוקחים 1/4 כפית ריבה שמים באמצע ומעל שוב כדור של מרציפן ומכניסים שוב למקפיא לחצי שעה בערך ממיסים שוב שוקולד מריר מורחים מעל ושוב למקפיא לחצי שעה בערך .
6
לחלץ מהתכנית ולאכול בתאבון .
7
אפשר פשוט להכין רק מרציפן לגחגל הסוכר ולחתוך גם טעים .