לןגן

פרלינים במילוי מרציפן

מאת: שרה יוסף, פורסם: 02/11/2019 | 14:06
פרלינים במילוי מרציפן

תקציר המתכון: מיוחד

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתחילים עם השוקולד

  2. להמיס 100 גרם שוקולד במיקרו 30 שניות לערבב היטב לשים בתבנית בערך כפית ולמרוח היטב ולהכניס למקפיא חצי שעה בערך

  3. הכנת המרציפן

  4. לטחון את השקדים האחרונים שוב עם אבקת הסוכר להוסיף את הלימון , תמצית שקדים ולערבב להוסיף את המים אם יבש להוסיף עוד קצת מים עד לקבלת בצק כמו פלסטלינה

  5. מוציאים את התבנית מהמקפיא עושים כדורים קטנים מכניסים לתבנית לוחצים היטב לוקחים 1/4 כפית ריבה שמים באמצע ומעל שוב כדור של מרציפן ומכניסים שוב למקפיא לחצי שעה בערך ממיסים שוב שוקולד מריר מורחים מעל ושוב למקפיא לחצי שעה בערך

  6. לחלץ מהתכנית ולאכול בתאבון

  7. אפשר פשוט להכין רק מרציפן לגחגל הסוכר ולחתוך גם טעים