ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
100 גרם חמאה (מחמאה לפרווה)
-
-
-
-
-
-
-
1/4 כוס גרעיני חמניה/דלעת
-
1/3 כוס משמשים מיובשים קצוצים גס
-
-
אופן ההכנה
-
1
לקלות בתנור את שיבולת השועל עם השקדים והאגוזים כ-10 דקות..
-
2
בסיר לבשל את הדבש, חמאה, סוכר חום, קינמון, מלח..
-
3
להוסיף את שיבולת השועל הקלויה, קוקוס, שומשום ולערבב..
-
4
להוסיף את הפירות היבשים ולערבב..
-
5
לשטח את העיסה בתבנית אפיה בין שני ניירות אפיה, לדחוס ולהדק היטב..
-
6
לקרר לטמפרטורת החדר ולחתוך לאצבעות..
1
לקלות בתנור את שיבולת השועל עם השקדים והאגוזים כ-10 דקות..
2
בסיר לבשל את הדבש, חמאה, סוכר חום, קינמון, מלח..
3
להוסיף את שיבולת השועל הקלויה, קוקוס, שומשום ולערבב..
4
להוסיף את הפירות היבשים ולערבב..
5
לשטח את העיסה בתבנית אפיה בין שני ניירות אפיה, לדחוס ולהדק היטב..
6
לקרר לטמפרטורת החדר ולחתוך לאצבעות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים