ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
3/4 כוס קראו כוס וחצי סוכר
-
-
אופן ההכנה
-
1
ללוש בצק נעים ואלסטי.
-
2
להניח להתפחה שעה .
-
3
להכין מילוי ולקרר .
-
4
לבדל על אד נמוכה את כל המצרכים למילוי חוץ מהשוקולד .
-
5
כשהכל נמס להוסיף את קוביות השוקולד ולערבב עד להמסה מלאה .
-
6
לקרר היטב .
-
7
אופן הכנת הרוגלאך .
-
8
לחלק את הבצק ל4 כדורים .
-
9
לרדד למלבן/ ריבוע .
-
10
למרוח קרם שוקולד .
-
11
לקפל מצד אחד עד לאמצע .
-
12
את הצד השני לקפל מעל הצד שקיפלנו.
-
13
עכשיו אותו הדבר מהכיוון השני .
-
14
מקבלים מרובע קטן מקופל.
-
15
להפוך כך שהקיפולים יהיו כלפי מטה .
-
16
לעגל את הפינות שיווצר צורה של עיגול .
-
17
לרדד לעיגול גדול .
-
18
לא לפחד אם הוא נקרע מעט. ג’לל הקיפולים.
-
19
לחלק למשולשים כמו פיצה .
-
20
לגלגל כל משולש מהצד הרחב לצר לקבלת רוגלאך .
-
21
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה .
-
22
למרוח ביצה .
-
23
לפזר שומשום.
-
24
לאפות בחום בינוני עד להזהבה .
-
25
צירפתי סירטון הסברה לקיפול.
1
ללוש בצק נעים ואלסטי.
2
להניח להתפחה שעה .
3
להכין מילוי ולקרר .
4
לבדל על אד נמוכה את כל המצרכים למילוי חוץ מהשוקולד .
5
כשהכל נמס להוסיף את קוביות השוקולד ולערבב עד להמסה מלאה .
6
לקרר היטב .
7
אופן הכנת הרוגלאך .
8
לחלק את הבצק ל4 כדורים .
9
לרדד למלבן/ ריבוע .
10
למרוח קרם שוקולד .
11
לקפל מצד אחד עד לאמצע .
12
את הצד השני לקפל מעל הצד שקיפלנו.
13
עכשיו אותו הדבר מהכיוון השני .
14
מקבלים מרובע קטן מקופל.
15
להפוך כך שהקיפולים יהיו כלפי מטה .
16
לעגל את הפינות שיווצר צורה של עיגול .
17
לרדד לעיגול גדול .
18
לא לפחד אם הוא נקרע מעט. ג’לל הקיפולים.
19
לחלק למשולשים כמו פיצה .
20
לגלגל כל משולש מהצד הרחב לצר לקבלת רוגלאך .
21
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה .
22
למרוח ביצה .
23
לפזר שומשום.
24
לאפות בחום בינוני עד להזהבה .
25
צירפתי סירטון הסברה לקיפול.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים