קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
ללוש בצק נעים ואלסטי
להניח להתפחה שעה
להכין מילוי ולקרר
לבדל על אד נמוכה את כל המצרכים למילוי חוץ מהשוקולד
כשהכל נמס להוסיף את קוביות השוקולד ולערבב עד להמסה מלאה
לקרר היטב
אופן הכנת הרוגלאך
לחלק את הבצק ל4 כדורים
לרדד למלבן/ ריבוע
למרוח קרם שוקולד
לקפל מצד אחד עד לאמצע
את הצד השני לקפל מעל הצד שקיפלנו
עכשיו אותו הדבר מהכיוון השני
מקבלים מרובע קטן מקופל
להפוך כך שהקיפולים יהיו כלפי מטה
לעגל את הפינות שיווצר צורה של עיגול
לרדד לעיגול גדול
לא לפחד אם הוא נקרע מעט. ג’לל הקיפולים
לחלק למשולשים כמו פיצה
לגלגל כל משולש מהצד הרחב לצר לקבלת רוגלאך
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה
למרוח ביצה
לפזר שומשום
לאפות בחום בינוני עד להזהבה
צירפתי סירטון הסברה לקיפול