ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
1 מיכל שמנת מתוקה ( אפשר צימחית )
-
** ממרח שוקולד שחר. / נוטלה
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערת מיקסר עם וו גיטרה.
-
2
קמח , אבקת אפייה , חמאה ושמנת מתוקה.
-
3
לעבד עד לקבלת בצק.
-
4
נעים למגע ולא דביק.
-
5
( במידה ועדיין דביק , זה תלוי בקמח שאנחנו משתמשים בו , להוסיף מעט קמח ).
-
6
להעביר למשטח מקומח מעט.
-
7
לעבד לכדור חלק.
-
8
לחלק ל 4 כדורים.
-
9
ולהכין את העוגות הרצויות .
-
10
לסדר על תבנית גדולה .
-
11
עם נייר אפייה משומן .
-
12
לאפות 180 מ 15 - 20 ד .
-
13
עד שמשחים מעט.
-
14
להוציא ולצנן.
-
15
לפזר אבקת סוכר בנדיבות !!!.
-
16
רוגלך שוקולד / שקדים.
-
17
————————-.
-
18
כל כדור לרדד .
-
19
להניח מעל צלחת .
-
20
לחתוך עם סכין מסביב.
-
21
לחלק למשולשים .
-
22
למרוח שוקולד או שקדים .
-
23
ולגלגל לרוגלך.
-
24
מילוי שקדים.
-
25
—————.
-
26
1/2 2 כוסות שקדים קלופים / פרוסים.
-
27
3 ביצים.
-
28
1 כוס סוכר.
-
29
1 שקית סוכר וניל.
-
30
1/2 שקית אבקת אפייה.
-
31
לטחון את השקדים לבד.
-
32
לאחר מכן לטחון עם הסוכר שוב.
-
33
להוסיף את הביצים , סוכר וניל .
-
34
ואבקת אפייה לערבב יחד .
-
35
עד לקבלת תערובת אחידה .
-
36
להניח מעט על כל משולש.
-
37
ולגלגל לרוגלך.
-
38
רולדת תמרים.
-
39
—————-.
-
40
לרדד את הבצק על משטח מקומח.
-
41
לריבוע גדול.
-
42
לחלק ל 2 מלבנים.
-
43
למרוח ממרח תמרים בנדיבות .
-
44
לגלגל לגולדה.
-
45
לחתוך לפרוסות .
1
בקערת מיקסר עם וו גיטרה.
2
קמח , אבקת אפייה , חמאה ושמנת מתוקה.
3
לעבד עד לקבלת בצק.
4
נעים למגע ולא דביק.
5
( במידה ועדיין דביק , זה תלוי בקמח שאנחנו משתמשים בו , להוסיף מעט קמח ).
6
להעביר למשטח מקומח מעט.
7
לעבד לכדור חלק.
8
לחלק ל 4 כדורים.
9
ולהכין את העוגות הרצויות .
10
לסדר על תבנית גדולה .
11
עם נייר אפייה משומן .
12
לאפות 180 מ 15 - 20 ד .
13
עד שמשחים מעט.
14
להוציא ולצנן.
15
לפזר אבקת סוכר בנדיבות !!!.
16
רוגלך שוקולד / שקדים.
17
————————-.
18
כל כדור לרדד .
19
להניח מעל צלחת .
20
לחתוך עם סכין מסביב.
21
לחלק למשולשים .
22
למרוח שוקולד או שקדים .
23
ולגלגל לרוגלך.
24
מילוי שקדים.
25
—————.
26
1/2 2 כוסות שקדים קלופים / פרוסים.
27
3 ביצים.
28
1 כוס סוכר.
29
1 שקית סוכר וניל.
30
1/2 שקית אבקת אפייה.
31
לטחון את השקדים לבד.
32
לאחר מכן לטחון עם הסוכר שוב.
33
להוסיף את הביצים , סוכר וניל .
34
ואבקת אפייה לערבב יחד .
35
עד לקבלת תערובת אחידה .
36
להניח מעט על כל משולש.
37
ולגלגל לרוגלך.
38
רולדת תמרים.
39
—————-.
40
לרדד את הבצק על משטח מקומח.
41
לריבוע גדול.
42
לחלק ל 2 מלבנים.
43
למרוח ממרח תמרים בנדיבות .
44
לגלגל לגולדה.
45
לחתוך לפרוסות .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים