ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
סירופ דבש עוגיות
-
2 וחצי כוסות סוכר, 3 רבעים של כוס מים, מיץ לימון ומי ורדים.
אופן ההכנה
-
1
ללוש את כל חומרי הבצק. .
-
2
להניח למנוחה קלה..
-
3
לחלק ל-3 חלקים..
-
4
למרוח על כל חלק ממרח תמרים. מגלגלת וחותכת. .
-
5
מניחה בתבנית ואופה כעשרים דקות על 160 מעלות. .
-
6
מוציאה ומטגנת בשמן עמוק. .
-
7
*אם רוצים לוותר על שלב הטיגון, אופים עוד כרבע שעה עד להשחמה..
-
8
לאחר מכן טובלים בסירופ..
-
9
סירופ דבש עוגיות:.
-
10
2 וחצי כוסות סוכר, 3 רבעים של כוס מים, מיץ לימון ומי ורדים. להרתיח ולטבול את העוגיות. .
-
11
*אם הסירופ חם אז לצנן את העוגיות קודם, שלא חהיה מצב שגם העוגיות וגם הסירופ יהיו חמים..
1
ללוש את כל חומרי הבצק. .
2
להניח למנוחה קלה..
3
לחלק ל-3 חלקים..
4
למרוח על כל חלק ממרח תמרים. מגלגלת וחותכת. .
5
מניחה בתבנית ואופה כעשרים דקות על 160 מעלות. .
6
מוציאה ומטגנת בשמן עמוק. .
7
*אם רוצים לוותר על שלב הטיגון, אופים עוד כרבע שעה עד להשחמה..
8
לאחר מכן טובלים בסירופ..
9
סירופ דבש עוגיות:.
10
2 וחצי כוסות סוכר, 3 רבעים של כוס מים, מיץ לימון ומי ורדים. להרתיח ולטבול את העוגיות. .
11
*אם הסירופ חם אז לצנן את העוגיות קודם, שלא חהיה מצב שגם העוגיות וגם הסירופ יהיו חמים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים