לןגן

עוגיות מקרוד

מאת: ליזה כהן, פורסם: 10/12/2018 | 15:31
עוגיות מקרוד

תקציר המתכון: אפשר רק לאפות ולוותר על הטיגון

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

מילוי

סירופ דבש עוגיות

אופן הכנה

  1. ללוש את כל חומרי הבצק.

  2. להניח למנוחה קלה.

  3. לחלק ל-3 חלקים.

  4. למרוח על כל חלק ממרח תמרים. מגלגלת וחותכת.

  5. מניחה בתבנית ואופה כעשרים דקות על 160 מעלות.

  6. מוציאה ומטגנת בשמן עמוק.

  7. *אם רוצים לוותר על שלב הטיגון, אופים עוד כרבע שעה עד להשחמה.

  8. לאחר מכן טובלים בסירופ.

  9. סירופ דבש עוגיות:

  10. 2 וחצי כוסות סוכר, 3 רבעים של כוס מים, מיץ לימון ומי ורדים. להרתיח ולטבול את העוגיות.

  11. *אם הסירופ חם אז לצנן את העוגיות קודם, שלא חהיה מצב שגם העוגיות וגם הסירופ יהיו חמים.