ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
קילו קמח החדש עם שמרים בפנים
-
או קמח רגיל ו2 כפות שמרים
-
-
-
-
-
-
הבצק צריך להיות גבינתי דביק. להתפיח.......
אופן ההכנה
-
1
לערבב לאחר מכן כמו שמערבבים ביצים לחביתה. ושוב להתפיח......... .
-
2
בסיר לבשל 2 כוסות סוכר 2 כוסות מים ומיץ מחצי לימון. .
-
3
בזמן שהסירופ מתבשל להתחיל לטגן בשמן עמוק לא בחום חזק כדי שיתבשל בפנים לעיגולים לא צריכים להיות יותר גדולים מגולה גדולה..
-
4
מהטיגון להעביר יש אל הסירופ החם לערבב ולהעביר לכלי, לבסוף את הסירופ שנותר לשפוך על כולם. בתאבון יקירה תהנו (זה בכלל לא משמין :-).
1
לערבב לאחר מכן כמו שמערבבים ביצים לחביתה. ושוב להתפיח......... .
2
בסיר לבשל 2 כוסות סוכר 2 כוסות מים ומיץ מחצי לימון. .
3
בזמן שהסירופ מתבשל להתחיל לטגן בשמן עמוק לא בחום חזק כדי שיתבשל בפנים לעיגולים לא צריכים להיות יותר גדולים מגולה גדולה..
4
מהטיגון להעביר יש אל הסירופ החם לערבב ולהעביר לכלי, לבסוף את הסירופ שנותר לשפוך על כולם. בתאבון יקירה תהנו (זה בכלל לא משמין :-).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים