קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לערבב לאחר מכן כמו שמערבבים ביצים לחביתה. ושוב להתפיח.........
בסיר לבשל 2 כוסות סוכר 2 כוסות מים ומיץ מחצי לימון.
בזמן שהסירופ מתבשל להתחיל לטגן בשמן עמוק לא בחום חזק כדי שיתבשל בפנים לעיגולים לא צריכים להיות יותר גדולים מגולה גדולה.
מהטיגון להעביר יש אל הסירופ החם לערבב ולהעביר לכלי, לבסוף את הסירופ שנותר לשפוך על כולם. בתאבון יקירה תהנו (זה בכלל לא משמין :-)