ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
הבסיס
-
200 ג' חמאה רכה (להוציא מהמקרר ולא להמיס במיקרו)
-
-
חצי כוס סוכר מלא (לדחוס את הסוכר).
-
תוספות
-
עד שתי כוסות פצפוצי שוקולד/
-
אופן ההכנה
-
1
להקציף את המרכיבים בבסיס. .
-
2
להוסיף את הרטובים ולהמשטך להקציף..
-
3
בקערה נפרדת לערבב את החומרים היבשים..
-
4
להוסיף לקערת המיקסר ולערבב..
-
5
להוסיף את התוספות ולערבב..
-
6
לקחת שתי כפיות ולעשות עוגיות בגודל כמה שיותר אחיד. .
-
7
רצוי למעוך מעט את העוגיות..
-
8
לאפות בחום של 175 מעלות .
-
9
8 דקות עד עשר דקות. .
-
10
אם עושים עוגיות ענקיות אז 13 דקות. .
-
11
להיזהר לא לאפות יותר מידי. .
-
12
העוגיות מתקשות בקירור..
1
להקציף את המרכיבים בבסיס. .
2
להוסיף את הרטובים ולהמשטך להקציף..
3
בקערה נפרדת לערבב את החומרים היבשים..
4
להוסיף לקערת המיקסר ולערבב..
5
להוסיף את התוספות ולערבב..
6
לקחת שתי כפיות ולעשות עוגיות בגודל כמה שיותר אחיד. .
7
רצוי למעוך מעט את העוגיות..
8
לאפות בחום של 175 מעלות .
9
8 דקות עד עשר דקות. .
10
אם עושים עוגיות ענקיות אז 13 דקות. .
11
להיזהר לא לאפות יותר מידי. .
12
העוגיות מתקשות בקירור..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים