2) מכניסים את הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ודביק מעט.
6
לאחר מכן מכניסים את האבקת אפייה סוכר וניל אבקת אניס וגרגירי אניס ושוב מערבבים ואת השקדים בסוף מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים למנוחה .
7
.
8
3)מחלקים את הבצק ל 4 או כמה שרוצים זה תלוי מה הגודל מקמחים את שטח העבודה ומרדדים ויוצרים צורות מאורכים בגודל הרצוי מניחים על נייר אפייה ועושים חתך לכל האורך למניעת פיצוצים של.
9
4)מפזרים שומשום.
10
ושקדים מולבנים .
11
ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ25 דק עד 30 דק כל אחד עם החום שלו ⏲.
1
1) מכניסים למיקסר את הביצים,סוכר.
2
שמן .
3
ומיץ תפוזים .
4
מערבלים עד לקבלת תערובת חלקה .
5
2) מכניסים את הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ודביק מעט.
6
לאחר מכן מכניסים את האבקת אפייה סוכר וניל אבקת אניס וגרגירי אניס ושוב מערבבים ואת השקדים בסוף מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים למנוחה .
7
.
8
3)מחלקים את הבצק ל 4 או כמה שרוצים זה תלוי מה הגודל מקמחים את שטח העבודה ומרדדים ויוצרים צורות מאורכים בגודל הרצוי מניחים על נייר אפייה ועושים חתך לכל האורך למניעת פיצוצים של.
9
4)מפזרים שומשום.
10
ושקדים מולבנים .
11
ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ25 דק עד 30 דק כל אחד עם החום שלו ⏲.