לןגן

בולו טוניסאי עם שקדים לחגים ומושלם לפתיחת הצום ולכל ימות השנה👌👌👌

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 18/08/2018 | 14:22
בולו טוניסאי עם שקדים לחגים ומושלם לפתיחת הצום ולכל ימות השנה👌👌👌

תקציר המתכון: מושלם ליציאת הצום👌🏻👌🏻👌🏻

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מכניסים למיקסר את הביצים,סוכר

  2. שמן

  3. ומיץ תפוזים

  4. מערבלים עד לקבלת תערובת חלקה

  5. 2) מכניסים את הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ודביק מעט

  6. לאחר מכן מכניסים את האבקת אפייה סוכר וניל אבקת אניס וגרגירי אניס ושוב מערבבים ואת השקדים בסוף מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים למנוחה

  7. 3)מחלקים את הבצק ל 4 או כמה שרוצים זה תלוי מה הגודל מקמחים את שטח העבודה ומרדדים ויוצרים צורות מאורכים בגודל הרצוי  מניחים על נייר אפייה ועושים חתך לכל האורך למניעת פיצוצים של

  8. 4)מפזרים שומשום

  9. ושקדים מולבנים

  10. ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ25 דק עד 30 דק כל אחד עם החום שלו ⏲