הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערה מערבבים קקאו, סוכר ושמן לתערובת אחידה.
מוסיפים את הביצים ומערבבים עד שהתערבות דלילה.
מוסיפים קמח, מלח, א. אפיה וסוכר וניל ומערבבים לתערובת חלקה.
מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים.
שמים בהקפאה עשרים דקות-חצי שעה.
לאחר שעה יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים באבקת סוכר.
אופים בתנור מחומם מראש ל150 מעלות במשך 12 דקות לא יותר.