ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
2 מרגרינה מזולה או של שימרית רכה , עדיף להוציא אותה יום לפני
-
-
-
-
-
-
-
למלית
-
-
-
8 כפות אגוזי מלך קצוץ דק עד בינוני
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) שמים בקערת המיקסר את המרגרינה .
-
2
מערבלים, מוסיפים את המיץ שמן וחלמון עד לקבלת תערובת חלקה , מכניסים את הסוכר וניל +אבקת אפייה , הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים.
-
3
2) מחלקים ל5 כדורים שווים , מקמחים את הבצק ומרדדים על נייר אפייה לעובי 1 ס"מ.
-
4
קורצים עיגולים .
-
5
בקוטר 6 וחצי ס"מ.
-
6
3) מכניסים את תערובת התמרים לשקית זילוף ומזלפים במרכז וסוגרים לאוזני המן, מניחים אותם בתבנית מרופד בנייר אפייה .
-
7
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות .
-
8
כ 15 דק⏲ומקררים.
-
9
קישוט שוקולד מריר .
-
10
ממיסים 200 גרם שוקולד מריר בבן מארי.
-
11
זה אומר סיר מים על הגז וקערת שוקולד מעל .
-
12
4) טובלים את 3 קצה של העוגיה ושמים על רשת או על צלחת.
-
13
ואת השאר מפזרים אבקת סוכר.
-
14
בתאבון.
1
1) שמים בקערת המיקסר את המרגרינה .
2
מערבלים, מוסיפים את המיץ שמן וחלמון עד לקבלת תערובת חלקה , מכניסים את הסוכר וניל +אבקת אפייה , הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים.
3
2) מחלקים ל5 כדורים שווים , מקמחים את הבצק ומרדדים על נייר אפייה לעובי 1 ס"מ.
4
קורצים עיגולים .
5
בקוטר 6 וחצי ס"מ.
6
3) מכניסים את תערובת התמרים לשקית זילוף ומזלפים במרכז וסוגרים לאוזני המן, מניחים אותם בתבנית מרופד בנייר אפייה .
7
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות .
8
כ 15 דק⏲ומקררים.
9
קישוט שוקולד מריר .
10
ממיסים 200 גרם שוקולד מריר בבן מארי.
11
זה אומר סיר מים על הגז וקערת שוקולד מעל .
12
4) טובלים את 3 קצה של העוגיה ושמים על רשת או על צלחת.
13
ואת השאר מפזרים אבקת סוכר.
14
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים