אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

4,936
צפיות

אוזני המן במילוי תמרים ונגיעות שוקולד מריר

המתכון של
אוזני המן במילוי תמרים ונגיעות שוקולד מריר

לפורים וכל ימות השנה

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק"ל קמח מנופה
  • 2 מרגרינה מזולה או של שימרית רכה , עדיף להוציא אותה יום לפני
  • 1 חלמון
  • 2 אבקת אפייה
  • 2 סוכר וניל
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • למלית
  • 1 וחצי קופסת ממרח תמרים
  • 1 כף קינמון
  • 8 כפות אגוזי מלך קצוץ דק עד בינוני
  • מערבבים עד לאיחוד
  • 200 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
  • 1

    1) שמים בקערת המיקסר את המרגרינה .


  • 2

    מערבלים, מוסיפים את המיץ שמן וחלמון עד לקבלת תערובת חלקה , מכניסים את הסוכר וניל +אבקת אפייה , הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים.


  • 3

    2) מחלקים ל5 כדורים שווים , מקמחים את הבצק ומרדדים על נייר אפייה לעובי 1 ס"מ.


  • 4

    קורצים עיגולים .


  • 5

    בקוטר 6 וחצי ס"מ.


  • 6

    3) מכניסים את תערובת התמרים לשקית זילוף ומזלפים במרכז וסוגרים לאוזני המן, מניחים אותם בתבנית מרופד בנייר אפייה .


  • 7

    אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות .


  • 8

    כ 15 דק⏲ומקררים.


  • 9

    קישוט שוקולד מריר .


  • 10

    ממיסים 200 גרם שוקולד מריר בבן מארי.


  • 11

    זה אומר סיר מים על הגז וקערת שוקולד מעל .


  • 12

    4) טובלים את 3 קצה של העוגיה ושמים על רשת או על צלחת.


  • 13

    ואת השאר מפזרים אבקת סוכר.


  • 14

    בתאבון.


1

1) שמים בקערת המיקסר את המרגרינה .


2

מערבלים, מוסיפים את המיץ שמן וחלמון עד לקבלת תערובת חלקה , מכניסים את הסוכר וניל +אבקת אפייה , הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים.


3

2) מחלקים ל5 כדורים שווים , מקמחים את הבצק ומרדדים על נייר אפייה לעובי 1 ס"מ.


4

קורצים עיגולים .


5

בקוטר 6 וחצי ס"מ.


6

3) מכניסים את תערובת התמרים לשקית זילוף ומזלפים במרכז וסוגרים לאוזני המן, מניחים אותם בתבנית מרופד בנייר אפייה .


7

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות .


8

כ 15 דק⏲ומקררים.


9

קישוט שוקולד מריר .


10

ממיסים 200 גרם שוקולד מריר בבן מארי.


11

זה אומר סיר מים על הגז וקערת שוקולד מעל .


12

4) טובלים את 3 קצה של העוגיה ושמים על רשת או על צלחת.


13

ואת השאר מפזרים אבקת סוכר.


14

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים