אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

9,355
צפיות

רוגלך נוסח מלי

המתכון של
רוגלך נוסח מלי

עוגיות פריכות, טעימות מאוד במילוי ריבה, שוקולד, ממרח תמרים. עפ"י המתכון של האחת והיחידה מלי מאירוב

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 וחצי כוסות קמח רגיל (1/2 ק"ג) , כפית ורבע אבקת אפיה, 2 שקיות סוכר וניל, 2 כפות אבקת סוכר
  • 200 גר' חמאה רכה מאוד (או מחמאה), 1/3 כוס שמן, חצי כוס מיץ תפוזים (ניתן להחליף במים או חלב).
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את כל המצרכים לפי סדר כתיבתם. ללוש בידיים לבצק רך ונעים או לערבל במקסר עם וו גיטרה.


  • 2

    לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר לפחות לשעה.


  • 3

    להוציא את הבצק מהמקרר ולחלק אותו ל-3 עד 4 חלקים.


  • 4

    לקמח נייר אפיה ולרדד עליו את הבצק לעיגול דק. לחתוך את הבצק למשולשים ולשים בקצה הרחב כפית מילוי. (אם ממלאים בריבה ניתן להוסיף עוגיות פתיבר טחון, או אגוזים טחונים כדי שהריבה לא תיזל). לגלגל את העוגיה מהחלק הרחב לכיוון החלק הצר.


  • 5

    לאפות בתבנית עם נייר אפייה. אפייה רגילה - בערך 15 דקות , 175 מעלות.


  • 6

    לאחר שהעוגיות התקררו לפזר עליהן אבקת סוכר.


1

לערבב את כל המצרכים לפי סדר כתיבתם. ללוש בידיים לבצק רך ונעים או לערבל במקסר עם וו גיטרה.


2

לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר לפחות לשעה.


3

להוציא את הבצק מהמקרר ולחלק אותו ל-3 עד 4 חלקים.


4

לקמח נייר אפיה ולרדד עליו את הבצק לעיגול דק. לחתוך את הבצק למשולשים ולשים בקצה הרחב כפית מילוי. (אם ממלאים בריבה ניתן להוסיף עוגיות פתיבר טחון, או אגוזים טחונים כדי שהריבה לא תיזל). לגלגל את העוגיה מהחלק הרחב לכיוון החלק הצר.


5

לאפות בתבנית עם נייר אפייה. אפייה רגילה - בערך 15 דקות , 175 מעלות.


6

לאחר שהעוגיות התקררו לפזר עליהן אבקת סוכר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים