לןגן

רוגלך נוסח מלי

מאת: מירי גולני, פורסם: 06/11/2017 | 23:33
רוגלך נוסח מלי

תקציר המתכון: עוגיות פריכות, טעימות מאוד במילוי ריבה, שוקולד, ממרח תמרים. עפ"י המתכון של האחת והיחידה מלי מאירוב

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המצרכים לפי סדר כתיבתם. ללוש בידיים לבצק רך ונעים או לערבל במקסר עם וו גיטרה

  2. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר לפחות לשעה

  3. להוציא את הבצק מהמקרר ולחלק אותו ל-3 עד 4 חלקים

  4. לקמח נייר אפיה ולרדד עליו את הבצק לעיגול דק. לחתוך את הבצק למשולשים ולשים בקצה הרחב כפית מילוי. (אם ממלאים בריבה ניתן להוסיף עוגיות פתיבר טחון, או אגוזים טחונים כדי שהריבה לא תיזל). לגלגל את העוגיה מהחלק הרחב לכיוון החלק הצר

  5. לאפות בתבנית עם נייר אפייה. אפייה רגילה - בערך 15 דקות , 175 מעלות

  6. לאחר שהעוגיות התקררו לפזר עליהן אבקת סוכר