1. מכניסים את כל החומרים מלבד הקמח ואבקת האפייה וטורפים היטב..
3
2. מוסיפים את הקמח פנימה ומקפלים עד לקבלת בצק דביק מאוד..
4
3. מכניסים למקפיא לחצי שעה..
5
4.מוציאים מהמקפיא. מגלגלים כדורים קטנים בגודל של כ-1.5 ס"מ. טובלים בא. סוכר מניחים ע"ג תבנית במרווחים גדולים ומכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות כ-7 דקות..
6
-חשוב לא לאפות יותר מידי ולא פחות מידי לכן ברגע שהעוגייה תופחת ו"מתפוצצת" זה הזמן להוציא מהתנור ולא לחכות. יש ללמוד את זמני האפייה כל אחד לפי התנור הביתי שלו..
1
אופן ההכנה:.
2
1. מכניסים את כל החומרים מלבד הקמח ואבקת האפייה וטורפים היטב..
3
2. מוסיפים את הקמח פנימה ומקפלים עד לקבלת בצק דביק מאוד..
4
3. מכניסים למקפיא לחצי שעה..
5
4.מוציאים מהמקפיא. מגלגלים כדורים קטנים בגודל של כ-1.5 ס"מ. טובלים בא. סוכר מניחים ע"ג תבנית במרווחים גדולים ומכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות כ-7 דקות..
6
-חשוב לא לאפות יותר מידי ולא פחות מידי לכן ברגע שהעוגייה תופחת ו"מתפוצצת" זה הזמן להוציא מהתנור ולא לחכות. יש ללמוד את זמני האפייה כל אחד לפי התנור הביתי שלו..