לןגן

עוגיות שוקולד מושלגות

מאת: מירי עמיאל, פורסם: 27/09/2017 | 03:10
עוגיות שוקולד מושלגות

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. 1. מכניסים את כל החומרים מלבד הקמח ואבקת האפייה וטורפים היטב.

  3. 2. מוסיפים את הקמח פנימה ומקפלים עד לקבלת בצק דביק מאוד.

  4. 3. מכניסים למקפיא לחצי שעה.

  5. 4.מוציאים מהמקפיא. מגלגלים כדורים קטנים בגודל של כ-1.5 ס"מ. טובלים בא. סוכר מניחים ע"ג תבנית במרווחים גדולים ומכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות כ-7 דקות.

  6. -חשוב לא לאפות יותר מידי ולא פחות מידי לכן ברגע שהעוגייה תופחת ו"מתפוצצת" זה הזמן להוציא מהתנור ולא לחכות. יש ללמוד את זמני האפייה כל אחד לפי התנור הביתי שלו.