ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בצק
-
-
-
-
-
3 חבילות - חמאה\מחמאה\מרגרינה
-
אופן ההכנה
-
1
מערבבים את כל חומרי הבצק לבצק אחיד ורך מאוד.
-
2
נותנים לבצק לנוח כחצי שעה בערך.
-
3
פותחים את הבצק לעובי הרצוי לא עבה אך גם לא דק במיוחד.
-
4
קורצים פרחים או עיגולים בזוגות שתהיה עוגייה שלמה והזוג עם חור באמצע(לא חייב אפשרי גם עוגיה על עוגיה ללא חור באמצע.
-
5
אופים את העוגיות על טורבו 180 מעלות עד להשחמה קלה מאוד (הן יפות יותר ופריכות יותר כשהן לא שחומות מידי).
-
6
לאחר התקררות מורחים כל עוגייה עם ריבה או שוקולד ומעל עוגייה נוספת.
-
7
לבסוף מפזרים מעט אבקת סוכר ליופי (לא חובה).
1
מערבבים את כל חומרי הבצק לבצק אחיד ורך מאוד.
2
נותנים לבצק לנוח כחצי שעה בערך.
3
פותחים את הבצק לעובי הרצוי לא עבה אך גם לא דק במיוחד.
4
קורצים פרחים או עיגולים בזוגות שתהיה עוגייה שלמה והזוג עם חור באמצע(לא חייב אפשרי גם עוגיה על עוגיה ללא חור באמצע.
5
אופים את העוגיות על טורבו 180 מעלות עד להשחמה קלה מאוד (הן יפות יותר ופריכות יותר כשהן לא שחומות מידי).
6
לאחר התקררות מורחים כל עוגייה עם ריבה או שוקולד ומעל עוגייה נוספת.
7
לבסוף מפזרים מעט אבקת סוכר ליופי (לא חובה).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים