ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- מספר מנות35 מנות
- זמן הכנה1 שעות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- קטגוריה: עוגיות
- זמן הכנה: 1 שעות
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 35 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מערבלים את החמאה, הסוכר והמלח במיקסר עם וו גיטרה עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית..
-
2
מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת. מוסיפים את השוקולית ומערבבים..
-
3
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים מעט, רק עד שמתקבל בצק (ערבוב יתר יגרום לעוגיות לצאת קשות)..
-
4
יוצרים מהבצק צורת פיתה, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה..
-
5
מחממים תנור ל180 מעלת..
-
6
מוציאים את הבצק הקר מהמקרר ומרדדים לעובי של כחצי ס''מ. חותכים למלבנים בגודל 4 על 7 ס''מ לערך. מסמנים בעזרת סכין קו באמצע של כל מלבן, ונועצים בעדינות סוכריות עדשים משני צדי הקו..
-
7
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-15 דקות. בתיאבון!!!.
1
מערבלים את החמאה, הסוכר והמלח במיקסר עם וו גיטרה עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית..
2
מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת. מוסיפים את השוקולית ומערבבים..
3
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים מעט, רק עד שמתקבל בצק (ערבוב יתר יגרום לעוגיות לצאת קשות)..
4
יוצרים מהבצק צורת פיתה, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה..
5
מחממים תנור ל180 מעלת..
6
מוציאים את הבצק הקר מהמקרר ומרדדים לעובי של כחצי ס''מ. חותכים למלבנים בגודל 4 על 7 ס''מ לערך. מסמנים בעזרת סכין קו באמצע של כל מלבן, ונועצים בעדינות סוכריות עדשים משני צדי הקו..
7
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-15 דקות. בתיאבון!!!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים