קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 35, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מערבלים את החמאה, הסוכר והמלח במיקסר עם וו גיטרה עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת. מוסיפים את השוקולית ומערבבים.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים מעט, רק עד שמתקבל בצק (ערבוב יתר יגרום לעוגיות לצאת קשות).
יוצרים מהבצק צורת פיתה, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
מחממים תנור ל180 מעלת.
מוציאים את הבצק הקר מהמקרר ומרדדים לעובי של כחצי ס''מ. חותכים למלבנים בגודל 4 על 7 ס''מ לערך. מסמנים בעזרת סכין קו באמצע של כל מלבן, ונועצים בעדינות סוכריות עדשים משני צדי הקו.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-15 דקות. בתיאבון!!!