אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

3,050
צפיות

רוגלך במילוי שוקולד וממרח תמרים

המתכון של
רוגלך במילוי שוקולד וממרח תמרים

רוגלך טעימים מאוד עפ"י מתכון של דורית כהן

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 600 גר' קמח רגיל (לא תופח)
  • 1 קופסת שמנת להקצפה 38%
  • 200 גר' חמאה רכה בחום החדר
  • ממרח שוקולד וממרח תמרים
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את כל החומרים פרט לממרחים, וליצור 4 כדורים. לעטוף בשקית ניילון ולהכניס למקרר לשעה..


  • 2

    להוציא את הכדורים מהמקרר, לרדד את הבצק וליצור עיגול. לחתוך את העיגול למספר רצועות. . .


  • 3

    לערבב 1/4 קופסה של ממרח תמרים עם 1/4 קופסה של ממרח שוקולד..


  • 4

    למרוח את הממרח בצד הרחב של הרצועה ולגלגל את הרצועה מהצד הרחב לצד הצר.. .


  • 5

    לאפות כ- 17 דקות בחום 175 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות -מעט - לא מדי הרבה.. .


  • 6

    אחרי שהעוגיות התקררו לפזר עליהן אבקת סוכר.. .


1

לערבב את כל החומרים פרט לממרחים, וליצור 4 כדורים. לעטוף בשקית ניילון ולהכניס למקרר לשעה..


2

להוציא את הכדורים מהמקרר, לרדד את הבצק וליצור עיגול. לחתוך את העיגול למספר רצועות. . .


3

לערבב 1/4 קופסה של ממרח תמרים עם 1/4 קופסה של ממרח שוקולד..


4

למרוח את הממרח בצד הרחב של הרצועה ולגלגל את הרצועה מהצד הרחב לצד הצר.. .


5

לאפות כ- 17 דקות בחום 175 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות -מעט - לא מדי הרבה.. .


6

אחרי שהעוגיות התקררו לפזר עליהן אבקת סוכר.. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים