אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

1,491
צפיות

רוגלך עם בצק כעין בצק עלים

המתכון של
רוגלך עם בצק כעין בצק עלים

את המתכון קיבלתי משכנתי האהובה - מרטה ז"ל, שנהגה תמיד לכבד אותי בעוגיות המצוינות האלו.

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בצק לעוגיות : (הבצק מספיק בערך ל- 30 עוגיות)
  • 2 כוסות קמח רגיל
  • 200 גר' חמאה רכה בחום החדר
  • 1 שמנת רגילה 15%
  • למילוי : ממרח תמרים, ניתן גם למלא ברחת לקום.
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את כל מרכיבי הבצק. לעטוף הבצק בשקית ולהכניס למקרר עד למחרת..


  • 2

    למחרת לרדד את הבצק לעלה ולקפל מספר פעמים כפי שמקפלים בצק עלים..


  • 3

    אחרי כמה שעות לרדד שוב את הבצק ולקפל שוב כמו בצק עלים. .


  • 4

    לאחר מספר שעות לרדד את הבצק וליצור עיגול. לחתוך את העיגול למספר רצועות. .


  • 5

    למרוח ממרח תמרים בצד הרחב של הרצועה ולגלגל את הרצועה מהצד הרחב לצד הצר..


  • 6

    לאפות בחום 175 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות -מעט - לא מדי הרבה..


  • 7

    אחרי שהעוגיות התקררו לפזר עליהן אבקת סוכר..


1

לערבב את כל מרכיבי הבצק. לעטוף הבצק בשקית ולהכניס למקרר עד למחרת..


2

למחרת לרדד את הבצק לעלה ולקפל מספר פעמים כפי שמקפלים בצק עלים..


3

אחרי כמה שעות לרדד שוב את הבצק ולקפל שוב כמו בצק עלים. .


4

לאחר מספר שעות לרדד את הבצק וליצור עיגול. לחתוך את העיגול למספר רצועות. .


5

למרוח ממרח תמרים בצד הרחב של הרצועה ולגלגל את הרצועה מהצד הרחב לצד הצר..


6

לאפות בחום 175 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות -מעט - לא מדי הרבה..


7

אחרי שהעוגיות התקררו לפזר עליהן אבקת סוכר..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים