לןגן

רוגלך עם בצק כעין בצק עלים

מאת: מירי גולני, פורסם: 05/06/2017 | 09:11
רוגלך עם בצק כעין בצק עלים

תקציר המתכון: את המתכון קיבלתי משכנתי האהובה - מרטה ז"ל, שנהגה תמיד לכבד אותי בעוגיות המצוינות האלו.

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל מרכיבי הבצק. לעטוף הבצק בשקית ולהכניס למקרר עד למחרת.

  2. למחרת לרדד את הבצק לעלה ולקפל מספר פעמים כפי שמקפלים בצק עלים.

  3. אחרי כמה שעות לרדד שוב את הבצק ולקפל שוב כמו בצק עלים.

  4. לאחר מספר שעות לרדד את הבצק וליצור עיגול. לחתוך את העיגול למספר רצועות.

  5. למרוח ממרח תמרים בצד הרחב של הרצועה ולגלגל את הרצועה מהצד הרחב לצד הצר.

  6. לאפות בחום 175 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות -מעט - לא מדי הרבה.

  7. אחרי שהעוגיות התקררו לפזר עליהן אבקת סוכר.