אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

17,501
צפיות

עוגיות יויו טוניסאיות אסלי

המתכון של
עוגיות יויו טוניסאיות אסלי

מתכון בטוח

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מצרכים הדרושים
  • 3 ביצים
  • 400 גרם קמח
  • גרידת של תפוז אחד
  • 1 אבקת אפייה
  • 1 סוכר וניל או כפית תמצית וניל
  • 1 כוס שמן כוס חד פעמי שתייה קרה
  • 1 כוס סוכר חד פעמי שתייה קרה
  • סירופ
  • 2 כוסות מים
  • 1 וחצי כוס סוכר
  • מיץ של לימון אחד
אופן ההכנה
  • 1

    1) מערבבים במיקסר את הביצים , שמן וסוכר אבקת אפייה גרידת תפוז והקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים.


  • 2

    .


  • 3

    2) מחלקים את הבצק ל3 ומרדדים לעובי של 1/2 ס"מ וקורצים .


  • 4

    עיגולים בקוטר .


  • 5

    של 7 ס"מ שיש לו עוד עיגול במרכז ,מניחים על נייר אפייה .


  • 6

    3) מטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה.


  • 7

    4)הכנת הסירופ .


  • 8

    מבשלים עד לקבלת סירופ דביק באצבעות.


  • 9

    5) טובלים אותם בסירופ חם ומקשטים עם קוקוס, סוכריות ועוד.....


  • 10

    השמיים אם הגבול.


  • 11

    פורים שמח 👺👺👺.


  • 12

    Jacqueline fadelon.


1

1) מערבבים במיקסר את הביצים , שמן וסוכר אבקת אפייה גרידת תפוז והקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים.


2

.


3

2) מחלקים את הבצק ל3 ומרדדים לעובי של 1/2 ס"מ וקורצים .


4

עיגולים בקוטר .


5

של 7 ס"מ שיש לו עוד עיגול במרכז ,מניחים על נייר אפייה .


6

3) מטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה.


7

4)הכנת הסירופ .


8

מבשלים עד לקבלת סירופ דביק באצבעות.


9

5) טובלים אותם בסירופ חם ומקשטים עם קוקוס, סוכריות ועוד.....


10

השמיים אם הגבול.


11

פורים שמח 👺👺👺.


12

Jacqueline fadelon.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים