לןגן

עוגיות יויו טוניסאיות אסלי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 07/03/2017 | 08:45
עוגיות יויו טוניסאיות אסלי

תקציר המתכון: מתכון בטוח

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

סירופ

אופן הכנה

  1. 1) מערבבים במיקסר את הביצים , שמן וסוכר אבקת אפייה גרידת תפוז והקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים

  2. 2) מחלקים את הבצק ל3 ומרדדים לעובי של 1/2 ס"מ וקורצים

  3. עיגולים בקוטר

  4. של 7 ס"מ שיש לו עוד עיגול במרכז ,מניחים על נייר אפייה

  5. 3) מטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה

  6. 4)הכנת הסירופ

  7. מבשלים עד לקבלת סירופ דביק באצבעות

  8. 5) טובלים אותם בסירופ חם ומקשטים עם קוקוס, סוכריות ועוד....

  9. השמיים אם הגבול

  10. פורים שמח 👺👺👺

  11. Jacqueline fadelon