חצי חבילה עיסת תמרים, רבע כוס מים קצת פחות מרבע כוס שמן קינמון ומעט סוכר
סירופ: סוכר מים דבש ומיץ לימון
אופן ההכנה
1
מקרוד - 40 עוגיות תמרים מתכון של אימא .
2
(אני אפיתי בתנור לא טיגנתי עדיף פחות שמן).
3
2 כוסות סולת, חצי כוס קמח, חצי שקית אבקת אפיה, 2 כפות סוכר, שלושת רבעי כוס מים, חצי כוס שמן (לחמם את השמן) , מעט קינמון .
4
הכנה: ללוש טוב את הבצק להוסיף את השמן כאשר הוא חם אחרי הלישה לפתוח בידים או במערוך בזהירות שלא יסדק ולמרוח ממרח תמרים ליצור רולדה לחתוך ולאפות 180 מעלות חום .
5
הכנת התמרים : חצי חבילה עיסת תמרים, רבע כוס מים קצת פחות מרבע כוס שמן לבשל על הגז עם קנמון ומעט סוכר לערבב עד שהגוש נעשה כמו משחה .
6
בסיום האפיה להכין סירופ: סוכר מים דבש ומיץ לימון ולתבול את העוגיות בדבש.
1
מקרוד - 40 עוגיות תמרים מתכון של אימא .
2
(אני אפיתי בתנור לא טיגנתי עדיף פחות שמן).
3
2 כוסות סולת, חצי כוס קמח, חצי שקית אבקת אפיה, 2 כפות סוכר, שלושת רבעי כוס מים, חצי כוס שמן (לחמם את השמן) , מעט קינמון .
4
הכנה: ללוש טוב את הבצק להוסיף את השמן כאשר הוא חם אחרי הלישה לפתוח בידים או במערוך בזהירות שלא יסדק ולמרוח ממרח תמרים ליצור רולדה לחתוך ולאפות 180 מעלות חום .
5
הכנת התמרים : חצי חבילה עיסת תמרים, רבע כוס מים קצת פחות מרבע כוס שמן לבשל על הגז עם קנמון ומעט סוכר לערבב עד שהגוש נעשה כמו משחה .
6
בסיום האפיה להכין סירופ: סוכר מים דבש ומיץ לימון ולתבול את העוגיות בדבש.