אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

56,097
צפיות

עוגיות בולו טוניסאיות לשבירת הצום

המתכון של
עוגיות בולו טוניסאיות לשבירת הצום

עוגיות שאימי ז"ל הייתה מכינה לשבירת הצום טעים

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 ביצים
  • כוס סוכר
  • כוס שמן
  • 100 גר' צימוקים כהים
  • 100 גר' שברי שקדים
  • 4 כפות שומשום
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • מעט מלח
  • 2 סוכר וניל
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • 4.5 כוסות קמח מנופה
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה שמים את השמן עם הסוכר ומערבבים במטרפה מוסיפים את הביצים ומטריפים במטרפה, מוסיפים את סוכר הוניל, תמצית וניל, צימוקים, שקדים ומלח וממשיכים לטרוף במטרפה..


  • 2

    בקערה נפרדת מנפים את הקמח עם אבקת אפייה ומוסיפים בהדרגה לבלילת הביצים והשמן ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד (הבצק קצת דביק וזה בסדר)..


  • 3

    נותנים לבצק לנוח בערך שעה, יוצרים ככרות מאורכים בגודל הרצוי מסמנים חריצים על הכיכרות ואופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש בערך 30-40 או עד שהעוגות מקבלות גוון זהוב. אפשר להכין גם ככירות קטנים. .


  • 4

    טעים ביותר ומתאים לכל אירוח אפשר לאכול גם לפני הצום עם כוס תה..


1

בקערה שמים את השמן עם הסוכר ומערבבים במטרפה מוסיפים את הביצים ומטריפים במטרפה, מוסיפים את סוכר הוניל, תמצית וניל, צימוקים, שקדים ומלח וממשיכים לטרוף במטרפה..


2

בקערה נפרדת מנפים את הקמח עם אבקת אפייה ומוסיפים בהדרגה לבלילת הביצים והשמן ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד (הבצק קצת דביק וזה בסדר)..


3

נותנים לבצק לנוח בערך שעה, יוצרים ככרות מאורכים בגודל הרצוי מסמנים חריצים על הכיכרות ואופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש בערך 30-40 או עד שהעוגות מקבלות גוון זהוב. אפשר להכין גם ככירות קטנים. .


4

טעים ביותר ומתאים לכל אירוח אפשר לאכול גם לפני הצום עם כוס תה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים