לןגן

עוגיות בולו טוניסאיות לשבירת הצום

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 10/10/2016 | 13:50
עוגיות בולו טוניסאיות לשבירת הצום

תקציר המתכון: עוגיות שאימי ז"ל הייתה מכינה לשבירת הצום טעים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את השמן עם הסוכר ומערבבים במטרפה מוסיפים את הביצים ומטריפים במטרפה, מוסיפים את סוכר הוניל, תמצית וניל, צימוקים, שקדים ומלח וממשיכים לטרוף במטרפה.

  2. בקערה נפרדת מנפים את הקמח עם אבקת אפייה ומוסיפים בהדרגה לבלילת הביצים והשמן ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד (הבצק קצת דביק וזה בסדר).

  3. נותנים לבצק לנוח בערך שעה, יוצרים ככרות מאורכים בגודל הרצוי מסמנים חריצים על הכיכרות ואופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש בערך 30-40 או עד שהעוגות מקבלות גוון זהוב. אפשר להכין גם ככירות קטנים.

  4. טעים ביותר ומתאים לכל אירוח אפשר לאכול גם לפני הצום עם כוס תה.