הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמגלה לכם את המתכון לאחת הפשטידות האהובות עליי ולילדים שלי. ניתן לשלב בה תירס במקום פטריות, נימוחה, לא כבדה, טעימה בטירוף. שווה לנסות .
מחממים תנור מראש ל180 מעלות, אופים כ40-50 דקות עד שהפשטידה משחימה ומתייצבת מלמעלה. .
ניתן להגיש לצד סלט שאוהבים ..
*אפשר להשאיר מעט מהגבינה הצהובה לפזר מעל הפשטידה לפני הכניסה לתנור. .
תבנית פיירקס גודל בינוני. בתאבון !.